Средно училиште на град Скопје
 

 
Previous

 •     25та конференција
  на AEXT

  Домаќини на 25та годишна
  конференција на AEXT


 • Професионалност

  Признат центар за
  професионални кадри
  за угостителско-
  туристички кадри

 • Пракса

  Професионална
  и феријална практика
  во угостителски објекти
  кои одговараат
  на стандардот


 • Успех

  Воспитување на младите
  за одговорно лично
  и општествено живеење

 • Услуги

  Кетеринг  услуги
  простор за семинари
  подготовка на храна

Next

УПИСИ 2017г
Почеток на настава
 СЕ ИЗВЕСТУВААТ ЗАПИШАНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО СУГС ЛАЗАР ТАНЕВ ДЕКА НАСТАВАТА НА 4.септември 2017 започнува:
- за учениците од ПРВА ГОДИНА од 8:00 часот (учениците да бидат во 7:45ч пред влезот на училиштето за да се најдат на списокот во кој клас се одредени)
- за останатите ученици (втора, трета и четврта година) од 9:30 часот
УПИСИ СЛОБОДНИ МЕСТА 2017
ИМА СЕУШТЕ МЕСТА ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ЗА СИТЕ ЗАНИМАЊА
НО ИМА И СЛОБОДНИ МЕСТА И ЗА УПИСИ ВО ВТОРА И ТРЕТА ГОДИНА ЗА УЧЕНИЦИ ОД ДРУГИ УЧИЛИШТА
 ЗА СИТЕ ЗАНИМАЊА (за 4-ри годишно и 3-годишно образование)  !!!
Ранг листа примени кандидати втор упис Јуни 2017
Хотелско-туристички техничар на македонски наставен јазик
Списоци и термини за полагање проектна задача 2017г
Списоци и термини за полагање проектна задача 2017 >>
Важно соопштение
Проектните задачи ( дел од матура и завршен испит) учениците да ги предадат до 15.03.2017 година. Подоцна нема да се примаат и ќе бидат префрлени за во август.           
Календар на испити2016/2017 година
Ориентационен календар на активности за полагање на испити (матурски, завршен ) 2016/2017 година

 • 25 Annual Conference and Competition

 • 8-13 October 2012

 • Skopje and Ohrid - Macedoniamk   en  

 
Работно време на референт за вонредни испити
одговорен наставник
Тодоровска Јагода

ПОНЕДЕЛНИК  12:00 -17:00h

ВТОРНИ       9:00 -14:00h

СРЕДА         9:00 -14:00h

ЧЕТВРТОК        9:30 -13:00h

Запишување и пријавување
на испити може да се
врши тука и во библиотека
Освоено 3-то место во проектот на Култур Контакт Австрија за Одржлив развој во туризмот 

 

 
 
Средно Училиште на Град Скопје ''Лазар Танев'' Скопје
             

Power By:replica Rolex watches UK Replica Watches Cheap YSL Handbags Cheap Oakley Sunglasses Cheap louis vuitton Swiss Replica Watches Replica Watches Australia Online Store Cheap Oakley Sunglasses Cheap Louis Vuitton Handbags