Средно училиште на град Скопје
 

   Информации
 
 
 
 
 
 
Информации
Вкупно 4 Прикажани: Информации.    Страна број: 1  од вкупно 1   


УПИСИ СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА 2017
ИМА СЕУШТЕ МЕСТА ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ЗА СИТЕ ЗАНИМАЊА
НО ИМА И СЛОБОДНИ МЕСТА И ЗА УПИСИ ВО ВТОРА И ТРЕТА ГОДИНА ЗА УЧЕНИЦИ ОД ДРУГИ УЧИЛИШТА
 ЗА СИТЕ ЗАНИМАЊА (за 4-ри годишно и 3-годишно образование)  !!!        

mk   en  

 
Работно време на референт за вонредни испити
одговорен наставник
Тодоровска Јагода

ПОНЕДЕЛНИК  12:00 -17:00h

ВТОРНИ       9:00 -14:00h

СРЕДА         9:00 -14:00h

ЧЕТВРТОК        9:30 -13:00h

Запишување и пријавување
на испити може да се
врши тука и во библиотека
Освоено 3-то место во проектот на Култур Контакт Австрија за Одржлив развој во туризмот 

 

 
Средно Училиште на Град Скопје ''Лазар Танев'' Скопје